Lenen zonder BKR

Lenen zonder BKR toetsing is voor veel mensen een droom. Echter, instellingen in de financiƫle sector die aangesloten zijn bij het Bureau Krediet Registratie, moeten verplicht krediet- en persoonsgegevens op vragen bij het BKR. Het afsluiten van een BKR lening is moeilijk, echter niet onmogelijk. U zult voor een BKR lening alleen meer moeite moeten doen.
Lenen zonder BKR toetsing

Er bestaan diverse kredietverleners die geen toetsing bij het BKR uitvoeren en dus niet kijken naar uw financiƫle gezondheid. U moet zich echter afvragen of u echt een lening wilt afsluiten, omdat u een negatieve BKR codering heeft gekregen van het BKR. Dit betekent dat u waarschijnlijk een risicogeval bent voor kredietverleners. Geld lenen wordt u op deze manier veel moeilijker gemaakt.

Het afsluiten van een BKR hypotheek is een manier waarmee u geld kunt lenen met een BKR codering. Er zijn diverse instellingen gespecialiseerd in het afsluiten van hypotheken met BKR notering.

Denk altijd goed na, voordat u besluit om een lening af te sluiten zonder BKR toetsing. Het BKR is tot stand gekomen om consumenten en kredietverleners te beschermen. Zorg er dus voor dat u zich niet diep in de schulden steekt en onmogelijk meer leningen kunt terugbetalen!